Wat is no recess?

Een urban eenwieler wedstrijd op 15 april 2017 waarbij er 2 verschillende wedstrijden zullen zijn. Namelijk trial en hoogspringen. Je kunt je aanmelden tussen 12:30 & 13:00. Om 13:00 begint de uitleg van het trial parcour en daarna zal het trial wedstrijdje van start gaan. De hoog spring wedstrijd begint rond 15:30. Tussen de wedstrijden door is er ruimte om vrij te oefenen. Om 17:15 zal de prijsuitreiking van beide wedstrijdjes plaats vinden. De kosten van deze dag zijn 7,50 per persoon(deelnemers). Als je ook graag wil komen fietsen maar niet mee wil doen aan de wedstrijdjes kan dat ook. De kosten hiervan zijn 5 euro. Er kunnen in totaal 25deelnemers & 10niet deelnemersen komen en vol is vol. (Ouders kunnen vrijblijvend komen kijken) Je kunt vooraf een plekje bij mij vast zetten door mij een email te sturen. (bij inschrijven betalen) ook voor de kinderen die bezig zijn met het springen is dit super leuk. Je kunt van andere deelnemers tips krijgen! En je kunt zien wat je allemaal met de eenwieler kan doen.

Waar: Stationstraat 67 Alphen NB
Van: 12:30 tot 17:30
Kosten: 7,50 per persoon (deelnemers die meedoen aan trial& high jump)
Kosten: 5,00 per persoon (om mee te doen en dingetjes te leren)
Maximaal 25 deelnemers & 10 niet deelnemers!

Minimaal 8 deelnemers!

Bij het trial parcour is het verplicht om een helm en knie bescherming te dragen. Bij het hoogspringen is alleen een helm verplicht. Verdere bescherming is niet verplicht maar mag natuurlijk wel.

Ook ben ik opzoek naar vrijwilligers om te helpen bij het trial parcourtje. Wanneer er te weinig vrijwilligers zijn zal het trial wedstrijdje niet door kunnen gaan.

Schrijf je nu snel in want vol=vol